Bewakingscamera vlakbij Alkmaar

24-uursservice

Verkoop én installatie

Alle systemen op voorraad

Een woning, winkel of ander pand beveiligt u goed met een bewakingscamera van Leo Toegangstechniek uit Sint Pancras, in de omgeving van Alkmaar. Hang verschillende bewakingscamera’s op voor optimale beveiliging en houdt op elk moment alles in de gaten. Wij installeren de camera deskundig op een voor u fijn moment.

Vraag een offerte aan

Een professionele bewakingscamera van de expert in de buurt van Alkmaar

Veel van onze camera’s hebben een bewegingsdetectie, waardoor de camera aangeeft als er iemand rondloopt op het bewaakte gebied. Zo krijgt u alles mee wat er rondom uw pand plaatsvindt. Wij raden aan om voor onze bewakingscamera met IP camerasysteem te gaan voor uw pand in Alkmaar. Dit houdt in dat u op het moment zelf of later meekijkt met de beelden die de camera vastlegt. Schakel onze alarminstallateur in en verzeker uzelf van de juiste installatie. Wij installeren ieder alarmsysteem op de beste manier, waardoor de bewakingscamera lang meegaat en optimaal werkt bij uw woning of bedrijf in Alkmaar.

Schakel goede beveiliging in en vraag een offerte aan

Voor het beste beveiligingssysteem koopt u bij ons een bewakingscamera nabij Alkmaar. Kies voor onze uitstekende service en laat de camera door onze experts installeren. Bekijk ons ruime aanbod in onze winkel of bel naar 06-29491955 en bespreek uw wensen via de telefoon. Uiteraard kunt u vragen ook stellen via ons contactformulier. Mocht er na de aankoop en installatie van uw camera iets kapotgaan, wees gerust door onze garantie van een jaar.

Stap 1 van 2

  • KLANTGEGEVENS