Camera

Camera’s & Beveiligingssystemen

Beveligingscamera’s

Leo Toegangstechniek maakt gebruik van de nieuwste technologie die momenteel op de markt te verkrijgen is. Wij gebruiken momenteel de IP camera systemen, dit zijn beveiligingscamera’s waarvan je de beelden live mee kan kijken, maar je kunt deze beelden natuurlijk ook op een later moment bekijken. Hierdoor is uw woning of winkel altijd goed beveiligd. Veel van de camera’s die wij gebruiken hebben een bewegingsdetectie, dit houdt in dat de camera aangeeft dat er iemand aanwezig is op het bewaakte gebied.

Voor de gehele installatie raden wij u aan een compleet pakket te nemen. In dit pakket zit onder andere een scherm, beugels, een recorder, een harde schijf, bekabeling, camera’s en montage van de producten. Omdat iedere klant een ander doel heeft en over een andere grootte van een woning of winkel beschikt, kunnen wij u geen vaste prijzen geven. U kunt wel altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via de website of u kunt een offerte in de winkel aanvragen.

Het doel van Leo Toegangstechniek is dat we de klanten altijd zo goed mogelijk helpen en bieden daarom een jaar garantie op alle producten die wij hebben gebruikt. Dit zijn onder andere de harde schijf, bedradingen en alle hardware die gebruikt is. Op de software geven wij geen garantie, maar als iets incidenteel fout is gegaan of dat de klant hierdoor niet meer verder kan, zorgen wij er wel voor dat dit probleem wordt opgelost.

Monitor4