Camera’s en beveiligingssystemen

Bij Leo Toegangstechniek uit Sint Pancras gebruiken we de nieuwste technologie die momenteel op de markt te verkrijgen is voor de camerabewaking voor uw thuis of bedrijfspand nabij Alkmaar. Met ons IP camerasysteem kijkt u live mee naar beelden van uw woning of bedrijf in regio Alkmaar. Het is uiteraard ook mogelijk om deze beelden op een later moment te bekijken. Door de camerabewaking beschermt u uw huis of onderneming in of rondom Alkmaar heel goed. De camera’s hebben veelal een bewegingsdetectie, waarbij doorgegeven wordt als er iemand aanwezig is op het bewaakte gebied.

Goede camerabewaking thuis of op kantoor in de omgeving van Alkmaar

Wij raden u aan om een compleet pakket te bestellen voor de installatie van een camerasysteem bij uw huis of bedrijf in regio Alkmaar. Elk huis of bedrijfspand is anders in formaat. Hierdoor heeft iedere klant een ander doel voor het camerasysteem in de regio van Alkmaar. Hierdoor staan er geen vaste prijzen op de site. Onze alarminstallateur monteert professioneel alle producten van het pakket. In een pakket zitten onder andere:

  • Een scherm
  • Beugels
  • Een recorder
  • Een harde schijf
  • De bekabeling
  • Camera’s

Klanttevredenheid staat bij ons voorop

Ons doel is het zo goed mogelijk helpen van klanten. Onze inbraakbeveiliging voor thuis of op het werk rondom Alkmaar heeft daarom één jaar garantie. Dit geldt onder andere voor de harde schijf, de bedrading en andere hardware. Software valt echter buiten de garantie, maar we bieden wel de juiste oplossingen aan voor eventuele softwareproblemen. Door onze 24-uursservice bent u altijd verzekerd van een snelle en goede oplossing. Combineer het camerasysteem met een ander beveiligingssysteem in Alkmaar. Denk hierbij aan een goed alarm dat afgaat bij een inbraak.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Neem voor het beste camerasysteem in de omgeving van Alkmaar contact met ons op. Wij leggen graag de verschillen tussen de diverse systemen uit en denken mee over de juiste camerabewaking bij u thuis of op kantoor rondom Alkmaar. Bel naar 06-29491955 of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel in Sint Pancras met uw vragen.

Monitor4