Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Leo Toegangstechniek en de geleverde diensten van Leo Toegangstechniek.
Leo Toegangstechniek behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze website.

Beperking aansprakelijkheid

Leo Toegangstechniek besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Leo Toegangstechniek is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.
U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Leo Toegangstechniek een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Leo Toegangstechniek. Zonder schriftelijke toestemming van Leo Toegangstechniek is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Leo Toegangstechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacy beleid.

Kvk- en BTW-nummer

Leo Toegangstechniek is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 50967711 – BTW-nummer NL002260069B61.