Over mij

OVER MIJ

Een stukje over mij, ik ben Leo Beldica en ben de eigenaar van het bedrijf Leo Toegangstechniek. Dit bedrijf is al ruim zes jaar actief met betrekking tot de beveiligingsbranche. Ik ben daarin tegen ben al meerdere jaren in deze branche werkzaam en ben opgegroeid bij Caspers Toegangstechniek.

Vanaf een jonge leeftijd was ik al bezig met elektronica. De reden hiervoor is dat mijn vader als elektricien werkzaam was en momenteel nog steeds is. Hierdoor kwam ik op jonge leeftijd al in contact met elektronica en groeide mijn voorliefde voor deze branche door de jaren heen.

Op een gegeven moment heb ik voor meerdere bedrijven gewerkt die voornamelijk bezig waren met het uitvoeren van reparaties en onderhoud van laptops tot telefoons. Vervolgens heb ik voor een lange tijd voor Caspers Toegangstechniek gewerkt. Dit bedrijf hield zich ook bezig met het monteren van onder andere beveiligingscamera’s en daardoor heb ik hier veel ervaring opgedaan en handigheid in het vak gecreëerd. Doordat ik door de jaren heen veel ervaring heb opgedaan is mijn vakmanschap veel ontwikkeld tot de perfectie aan toe.

MIJN WERK